ÇORUM / İSKİLİP - Danışmend Fen Lisesi

"Oku-Yorum, Yazı-Yorum" Projesi Kapsamında " Çorum İl Paneli" ne Katıldık

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılında fen ve sosyal bilimler liselerinde öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak planlanan "Oku-Yorum, Yazı-Yorum" projesi kapsamında "Kutadgu Bilig Okumaları Çorum İl Paneli" gerçekleştirildi. Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde, Çorum Özejder Sosyal Bilimler Lisesi koordinatörlüğünde yapılan panelin final bölümünde sunum yapmaya davet edilen okulumuz temsilci öğrencisi sunumunu başarıyla gerçekleştirdi.

Doç. Dr. İsa SARI'nın katılımıyla gerçekleşen panele, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Tuğba GÜLLER  danışmanlığında okulumuz öğrencisi Zeynep Reyyan KOCA tarafından hazırlanan sunum ile katılım sağladık. Selamlama konuşmalarının ardından panelist öğrencilerin sunumları gerçekleştirildi. Değerlendirme konuşması Doç. Dr. İsa SARI tarafından yapıldı.

Projede yer alan öğrenciler, danışman öğretmenler ve katılım sağlayan okul müdürlerine katılım belgeleri takdim edildi.

05-03-202405-03-202405-03-2024

Yayın: 05.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 12:03 - Görüntülenme: 278