ÇORUM / İSKİLİP - Danışmend Fen Lisesi

OKULUMUZA HOŞ GELDİNİZ.

9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZA HOŞ GELDİNİZ.

Değerli Velilerimiz:

Okulumuzu kazanan öğrencilerimizin kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır. Velilerimizin herhangi bir belge getirmesine gerek yoktur.

Değerli Öğrencilerimiz, okulumuz  11 EYLÜL 2023 tarihinde açılacaktır.

Örgün resmî ortaöğretim kurumlarına kayıt yaptıran öğrencilerden öğrenimlerine yatılı olarak devam etmek isteyenler pansiyonlu okullarda okul müdürlüğüne, pansiyonu bulunmayan okullarda ise İl/İlçe Yatılılık ve Bursluluk Komisyonlarına belgeleriyle birlikte 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında saat 17.00’ye kadar doğrudan başvurabilecekleri gibi elektronik ortamda e-Okul sistemi üzerinden duyurular sayfasında “ortaöğretim kurumlarına bağlı pansiyonlara yatılılık başvuru ekranı”ndan da (belgelerini doğrudan veya başvuru tarihleri arasında olacak şekilde posta yoluyla ulaştırmak koşuluyla) başvurabileceklerdir.

Pansiyonda kalacak öğrencilerimiz için pansiyon başvuruları 21-25 Ağustos 2023 tarihlerinde okulumuza yapılacaktır.

Kayıt evraklarına okulumuz Web sitesinin “Duyurular” kısmından ulaşabilirsiniz.

10 EYLÜL 2023 Pazar günü Saat 13:00'da pansiyonumuz açılacaktır.

30-01-2023

Yayın: 19.07.2023 - Güncelleme: 03.08.2023 11:40 - Görüntülenme: 1388