ÇORUM / İSKİLİP - Danışmend Fen Lisesi

Mrt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 2. Dönem 1. yazılı sınav takvimine linkteki dosyadan ulaşılabilir. Sınav takviminde değişklik olması durumunda buradan ilan edilecektir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize duyurulur.

Şbt

SEÇMELİ DERS DİLEKÇELERİ 2024-2025 YILINDA OKUTULACAK SEÇMELİ DERSLERİMİZ İLE İLGİLİ DİLEKÇELER EKTE YER ALMAKTADIR. ÖĞRENCİLERİMİZİN 2024-2025 YILINDAN İTİBAREN SEÇMEK İSTEDİKLERİ SEÇMELİ DERS DİLEKÇELERİNİ HAZIRLAYARAK 09/02/2024 CUMA GÜNÜNE KADAR OKULUMUZ MÜDÜR YARDIMCISI SÜLEYMAN YAYLA'YA TESLİM ETMESİ GEREKMEKTEDİR.

Ock

Okulumuz şubat dönemi sorumluluk sınav tarihleri duyurumuz ekinde dosya olarak eklenmiştir. Sorumluluk sınavına girecek olan öğrencilerimize duyurulur.

T.C.

İSKİLİP KAYMAKAMLIĞI

DANIŞMEND FEN LİSESİ

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun aldığı karar gereği, Danışmend Fen Lisesi Müdürlüğü Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 12.30'da, yeterli çoğunluk sağlanamadığı durumda ise 09 Kasım 2023 Perşembe günü saat 12.30'da, okulumuzun toplantı salonunda yapılacaktır.

Okul Aile Birliği Genel Kurulumuz, halen yürürlükte olan Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir.

Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekler, toplantıya katılmanızı rica ederim.

Saygılarımızla,

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı

Ağu

Okulumuza yerleşen öğrencilerden pansiyonda kalmak isteyen öğrencilerimizin öğrenimlerine yatılı olarak devam etmek isteyenler aşağıdaki dosyada belirtilen evrakı hazırlayarak en kısa sürede okul idaresine teslim etmelidir. 22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında saat 17.00’ye kadar okul müdürlüğüne  doğrudan başvurabilecekleri gibi elektronik ortamda e-Okul sistemi üzerinden duyurular sayfasında “ortaöğretim kurumlarına bağlı pansiyonlara yatılılık başvuru ekranı”ndan da  başvurabileceklerdir.

NOT: Pansiyona kayıt evraklarının 22 AĞUSTOS 2023 tarihinden önce okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.

E - GÜVENLİK POLİTİKAMIZA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ